Reilu kaksi kuukautta kun päivä alkaa pidentyä

Marras- ja joulukuun voisi poistaa kalenterista. En pidä pimeydestä. No, hyvää lukuaikaa ja liikkuvien katselua myös. UltraSisun leiri Kolilla oli hyvä hauskassa seurassa. Linkki osaan kaksi ykkösen lopussa.

Tietoja Pekka

Olen kirjastonhoitaja, eläkkeellä 1.5.2015 alkaen, ReadingRockRunning.
Kategoria(t): Artikkelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

One Response to Reilu kaksi kuukautta kun päivä alkaa pidentyä

 1. WikiSpedea sanoo:

  Hei Pekka!

  Hienot sivut, ja paljon perusteellista tietoa! Olen mediakulttuurin opiskelija ja teen selvitystä Spede Pasasen 1960- ja 1970-lukujen ohjelmista, joista suurimmasta osasta ei ole säilynyt virallisia tallenteita sillä noihin aikoihin MTV uudelleenkäytti kalliita videonauhoja.

  Tavoitteenani on koostaa mahdollisimman tarkat sisältötiedot kustakin tuon ajan Spede-ohjelmasta, joten pohdin, sattuisiko sinulla olemaan kotitallenteita Speden 60-70 luvun tv- tai radioesiintymistä? Huomasin, että olet ollut ahkera kelanauhaharrastaja, ja mm. päiväkirjassasi 1965 (osa 2) mainitset 15.10.1965 nauhoittaneesi Spedeä radiosta. Mikä tahansa pienikin tallenteenpätkä – ääninauha, valokuva, filmi, teksti tai muu tiedonmurunenkin, olisi hyvin arvokas.

  Huomautan, että kaikki mahdolliset muutkin kotitallenteesi tuon ajan radio- tai tv-ohjelmista saattavat olla kulttuurihistoriallisesti arvokkaita ja arvelen että esim. Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) saattaisi olla niistä kiinnostunut. Niitä ei kannata ainakaan missään nimessä hävittää.

  Voit ottaa minuun yhteyttä vastaamalla tähän kommenttiin, tai mieluiten suoraan sähköpostiin wikispedea@gmail.com 😊

  Iloista syksyä toivottaen,
  Tuomas T.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *