Talvi keikkuen tulevi kuten kevätkin

Marraskuun 1. päivä tuli lunta 16 cm, Kotilainen aurasi tien ensimmäisen kerran, nyt jo kolmasti. Ensi lumi suli, nyt taas noin 15 cm. Sairastuin vähän ennen kuun puoliväliä, flunssa vai korona, en tiedä. Hieman piti vähentää kuukauden juoksutavoitetta kun lenkille ei päässyt. Pitkiä nämä pimeät päivät. Hyövynlahti jäätyi 21.11. Hyviä kirjoja olen lukenut: Agota Kristofin Iso vihko, Joni Skiftesvikin Valkoinen Toyota vei vaimoni, Sofia Parlandin Skrivet på revbenen, Toni Morrisonin Rakkaus (Soisalon kansalaisopiston kirjallisuuspiirissä) mm. Kuvassa talvella Lahen [sic] Kerinkalliossa v. 1951 olen vasemmalla, sitten Olavi, Ritva, Kari ja Helena -serkut.

Tietoja Pekka

Olen kirjastonhoitaja, eläkkeellä 1.5.2015 alkaen, ReadingRockRunning.
Kategoria(t): Artikkelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *