Kesäaika

Kesäaika saisi olla aina niin joulukuussakin olisi iltapäivävaloa tunti enemmän. Kaunis kevät jatkuu. Juoksuakin on tullut harrastettua, tämän vuoden saldo 680 km. Vaivoilta olen säästynyt. Ärsyttää tuo Putin. Mutta Zelenskyin politiikkakin ollut huonoa. Miksi kirjata maan tavoitteeksi NATO-jäsenyys? Ja ukraina ainoa maan virallinen kieli. Miltä tuntuisi maamme ruotsinkielisiltä jos Suomi poistaisi kielen virallisen aseman? Kautta maailmanhistorian suurvallat ovat toimineet häikäilemättömästi. Pienten maiden on vain sopeuduttava – tai turpiin tulee. Potkukelkkaretki 27.3.

Tietoja Pekka

Olen kirjastonhoitaja, eläkkeellä 1.5.2015 alkaen, ReadingRockRunning.
Kategoria(t): Artikkelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *